Despre noi

Calitate, originalitate si performanta

Pahare "Cocktail" , "shot" and "cupa" are sunt produse din materiale de calitate exceptionala.Sunt moderne si functionale.Se adapteaza nevoilor restaurantelor hotelurilor, barurilor, cluburilor sau discotecilor...dar reprezintain acelasi timp un mod original si distractiv de a organiza o petrecere sau o aniversare acasa.

Traditie, experienta si tehnologie

In DNA-ul Mojito Design, exista mai multe de 30 de ani de experienta si know how, o mostenire de familie, cunoscuta pentru excelenta in producerea componentelor pentru industria modei si mai ales pentru calitatea produselor.Ne putem lauda cu experienta  si incredere care a crescut si s-a dezvoltat de-a lungul anilor , multumita cooperarii cu multinationale specializate in producerea accesoriilor moderne si care astazi ne-a permis sa producem produse adaptate nevoilor celor mai prestigioase firme.

Servicii speciale

Mojito Design nu are doar colectia proprie ci este capabila sa produca produse adaptatate la cerintele clientilor, la solicitarea oricaror clientilor, sau a cerintelor provenite din diverse industrii.
Linia Mojito Design include pahare de tip "cocktail ", " shot" si "cupe" toate produse din materiale de calitate exceptionala.Toate sunt moderne, functionale si ergonomice, adaptate nu doar nu necesitatilor barurilor, restaurantelor, hotelurilor, cluburilor sau discotecilor dar sunt in acelasi timp distractive si orginale pentru o petrecere sau o aniversare organizate acasa. O cina cu colegii, o petrecere, o zi aniversara, un eveniment sau ca si simpli "companioni " la masa , totul devine mai usor si ma vesel cu paharele Mojito Design. Frumoase , durabile, elegante si vesele,complet negre sau colorate -clasice, fluorescente .Perfect compatibile cu masina de spalat vase si intotdeauna noi chiar dupa utilizari repetate, paharele noastre vor devenii accesorii de care nu te poti desparti.